Irene Stark

Irene werkte 12 jaar als fysiotherapeute. Het besef dat er meer oorzaken voor klachten zijn dan de fysiotherapeutische benadering toelaat en de holistische benadering van de mens als één functionerend geheel hebben haar aangetrokken tot de opleiding osteopathie. Nog iedere dag kan zij zich verwonderen over hoe mooi ons lichaam functioneert en zich aanpast. 

 

 

In 2005 heeft Irene de vijfjarige opleiding aan het College Sutherland Amsterdam met succes afgerond door het schrijven van een thesis over zwangerschapsgerelateerde rug- en bekkenklachten.

Met veel plezier werkt zij sinds 2004 in haar praktijk in Velp en Warnsveld en volgt zij regelmatig nascholing in zowel binnen- als buitenland. Omdat haar hart vooral bij de gezondheid van de vrouw ligt heeft zij veel nascholing gevolgd op het gebied van Women's Health. Denk hierbij o.a aan verdieping in de gynaecologie, de hormoonhuishouding, ondersteuning bij een kinderwens of IVF traject, zwangerschap en post-partumklachten en overgangsklachten. Daarnaast heeft zij jaren nascholing gevolgd in de biodynamische osteopathie.

Haar cliënten omschrijven haar manier van werken als zacht, met aandacht, professioneel, kundig en respectvol.

Irene is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en opgenomen in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).